Pantaloni PrettyGirl verzi eleganti conici cu talie medie din material usor elastic cu buzunare pentru femei cochete si elegante

Alege sa cumperi online o pereche de Pantaloni PrettyGirl la cel mai accesibil pret, noi iti recomandam Pantaloni verzi cu croi conic talie medie si mici șlițuri pe părțile laterale PrettyGirl pentru femei cochete si elegante.

VEZI PRET

VEZI PRET

Pantaloni eleganti la dungă, monocromatici, într-o culoare modernă, cu croi conic, talie medie si cu mici șlițuri pe părțile laterale. Se încheie în fata cu fermoar si un nasture metalic. Sunt prevăzuți cu două buzunare interioare în partea din față și două false la spate. Fabricați din stofa fina la atingere, calitativa.

Cumpara online Pantaloni PrettyGirl verzi eleganti conici cu talie medie din material usor elastic cu buzunare

Brand-ul producator: Pantaloni marca PrettyGirl
Id produs: S-035242-1

Cand nu ai nici cea mai mica idee de ce obiect de vestimentatie sa imbraci, cu siguranta nu vei da gres daca alegi sa porti modelul de Pantaloni PrettyGirl verzi eleganti conici cu talie medie din material usor elastic cu buzunare. Pretul mai mult decat accesibil si croiala superba, dar si materialele de fabricatie ale produsului Pantaloni PrettyGirl verzi eleganti conici cu talie medie din material usor elastic cu buzunare sunt aspectele cheie ale sale.


Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *