Pantaloni PrettyGirl rosii cu talie inalta cu un croi evazat accesorizati cu cordon pentru femei cochete si elegante

Alege sa cumperi online o pereche de Pantaloni PrettyGirl la cel mai accesibil pret, noi iti recomandam Pantaloni PrettyGirl rosii cu talie inalta cu un croi evazat accesorizati cu cordon pentru femei cochete si elegante.

VEZI PRET

VEZI PRET

Pantaloni moderni tip culottes de dama confecționați din tesatura subtire, cu structura distincta, fina la atingere. Croi evazat, cu aspect monocromatic, bata si cordon in talie. Modelul prezentat are buzunare interioare pe partea din fata si se incheie cu fermoar in lateral. Se aranjează lejer pe silueta feminin, ideali pentru diverse stiluri si tinute.

Cumpara online Pantaloni PrettyGirl rosii cu talie inalta cu un croi evazat accesorizati cu cordon

Brand-ul producator: Pantaloni marca PrettyGirl
Id produs: S-037780-1

Cand nu ai nici cea mai mica idee de ce obiect de vestimentatie sa imbraci, cu siguranta nu vei da gres daca alegi sa porti modelul de Pantaloni PrettyGirl rosii cu talie inalta cu un croi evazat accesorizati cu cordon. Pretul mai mult decat accesibil si croiala superba, dar si materialele de fabricatie ale produsului Pantaloni PrettyGirl rosii cu talie inalta cu un croi evazat accesorizati cu cordon sunt aspectele cheie ale sale.


Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *